מה לגבי התחושה?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/02/2007 | 11:27 | מאת: אורלי

קראתי המלצותיך המרובות לניתוח שפתי הפות.מעבר לגורם האסתטי שאלתי היא-האם נשארת תחושה בשפתיים לאחר הנתוח הפלסטי, (שהרי ישנם הרבה מאד קצות עצבים במקום, הנחתכים בניתוח) ???

שלום אינני ממליץ כלל לעבור את הניתוח ךמי שאינה מרגישה שזקוקה לו !!! כמו שלא ממליצים תרופות נגד יתר לחץ דם למי שאין יתר לחץ דם !!! אך למי שיש בעייה - אין אלטרנטיבה תרופתית או אחרת מלבד ניתוח. בהחלט בניתוח חותכים חלק מהשפתיים הקטנות. בדרך כלל ההנאה המינית אינה תלויה בשפתיים הקטנות ולכן אינה נפגמת אינני מכיר נשים שהיתה ירידה בתחושה אחרי הניתוח אך איני מוציא זאת מכלל אפשרות אם כי כמו שציינתי - נשים שסובלות מאד ממבנה השפתיים - ניתוח בידים מיומנות היא האופציה היעילה היחידה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן