[email protected]

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/11/2011 | 00:31 | מאת: סינדרלה

אני מעוניינת בניתוח להקטנת שפתיים תחתונות עקב לידות של עוברים גדולים המקום נישא די פתוח!שאלה ?האים לאחר ניתוח להקטנת השפתיים התחתונות כן יורגש השינוי בקיום יחסי מין?כמה עולה ניתוח שכזה?מהיא הפרוצדורה?ומהוא זמן ההחלמה?האים ניתן לבוא לייעוץ??אים כן איפה מהיא הכתובת?ומהוא הטלפון?? בתודה מראש סינדרלה

שלום בהחלט ניתן לעצב מחדש את שפתי הפות והנרתיק בניתוח שנמשך כשעה , אשפוז של 2-3 שעות לאחר מכן לפרטים מלאים וספציפית לך ממליץ להגיע לבדיקה ויעוץ למידע נוסף DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן