שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/11/2011 | 20:30 | מאת: ...

שלום דוקטור, אני מתכננת לעבור ניתוח לביופלסטי, אני בת 20 והגעתי להחלטה עוד מזמן. לא מעוניינת לשתף את ההורים מסיבות אישיות. היכן יהיה רשום שעברתי את הניתוח? כנראה בשנה הבאה אני אצטרך לעבור ניתוח רפואי, האם הרופאים יוכלו לדעת על הניתוח הזה?... זה מפריע לי כי זה מביש ואני מעוניינת שזה ישאר בסוד.

ראשית אין כלל במה להתביש כעיקרון הניתוח רשום בבית חולים הפרטי שעברת אותו אך לא נמצא בשום מערכת ממוחשבת ואם לא יחפשו אותו במיוחד - איש לא ידע בהצלחה DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן