איבר מין בולט

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/10/2011 | 01:27 | מאת: ש

איבר המין החיצוני שלי מאוד בולט. אינני יכולה ללבוש מכנס ללא חולצה שתכסה אני נבוכה לעיתים כשאני בים והנורא הוא שאני צריכה לעמוד מול כיתה וכל הזמן מחפשת חולצות ארוכות. בעבר לא הפריע לי ומשום מה בשנים האחרונות לא ניתן להתעלם מ"התפיחה" הבולטת. קראתי על פרוצדורות ניתוחיות באתר שלך השאלה שלי האם המקרה שלי מתאים לפרופיל ניתוח? תודה.

שלום אם את מגיע מזה לבכי אז כנראה את צודקת אזרי עוז ובקשי מאמך לבוא אלי לביקורת ואחסוך לך את ההתלבטויות והבכי בברכה דר קריסי 052-5134747 המזכירה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן