תפרים אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/10/2011 | 11:40 | מאת: אלדה

שלום! ילדתי ליפני שנה תינוק ומשקלו היה 4200 בלידה רגילה. שמו לי תפרים. לאחר כמה שבועות כש נפיחות ירדה הבנתי שהתפרים שעשו לי לא נכונים וזה מאוד מפריע לי אפילו בהליכה...במיוחד כש חם.כרגע אני בתחילת הריון השני שבוע 5 ..אין לי מושג מה לעשות .האם יש אפשרות לעשות נותוח ישר אחרי הלידה על ידי מומחה כמובן ולא מטעם בית חולים? כם אם לא יהיו קרעים בלידה שניה אני אצתרך לעשות ניתוח כי לפני זה לא היה טעם לעשות אותו בגלל חשש לקרעים פעם שניה. אני צריכה המלצה !

שלום אני מטפל בהרבה מאד מיקרים כאלה וכל אחד שונה מהשני השאלה מה הבעיה - אסטטית, הדבקויות, כאב ביחסים צניחה וכו אם כרגע משהו מפריעה עדיף שתגיעי להבדק ולתכנן מה לעשות בלידה - חתך לא חתך ניתוח וכו טל המזכירה 052-5134747 מידע נוסף באתר DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן