זקוקה להסבר על הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/10/2011 | 00:48 | מאת: עדי

אני מטופלת בוגיניסמוס ווסטיבוליטיס אצל סקסולוגית דרך קופ"ח, וכרגע נמצאת בשלב התחלתי של החדרת המרחיב הראשון(מבחנה בקוטר אצבע)+תרגילי רצפת אגן תיארתי לה תופעה שאני חשה בנרתיק אך היא לא ככ ידעה מה זה יכול להיות- יש מעין גבעה קשה באורך כ2-3 ס"מ במרכז החלק התחתון של הנרתיק(יחסית בכניסה),וגם בחלק העליון במרכז. כשאני מחדירה אצבע ומזיזה אותה לצדדים-יש תחושה שבצדדים הפתח יפה ועגול אך כשאני עוברת הלוך חזור מימין לשמאל על פתח הנרתיק-באמצע רוחב הנרתיק אני עולה ויורדת על הגבעה.יש תחושה של צרות באזור. יש לציין שהנגיעה באזור מגרה לי לעיתים קרובות את הפתח של השופכה מלעמלה(תחושה של צורך לפיפי) ושל פי הטבעת מלמטה(תחושה של יציאות) אני לא יודעת אם זה חלק מהכיווץ שידוע שיש לי,או חתיכת בשר /קרום בתולין שנדבק לתחתית/שהכל בסדר וכשיתרחב הנרתיק לא ארגיש את זה.(אין לי מחיצה בנרתיק אם חשבת-עפ"י בדיקה גניקולוגית) בכל אופן אני אמורה לקבוע תור לגניקולוג-סקסולוג שיבדוק הייתי שמחה לשמוע גם את חוות דעתך.

אם את לפני לידות קרוב לודאי שזה המבנה התקין שלך, כמובן שבלי לבדוק איני יכול לדעת בודעות הנרתיק כעיקרון מלא קפלים ובחלק העליון נמצאת צינורית השתן ונקודת G קצת פנימה תראי באתר שלי DRKRISSI.COM שנה טובה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן