שפתי הפות החיצוניות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/09/2011 | 22:31 | מאת: שני

שפתי הפות החיצוניות שלי בולטות/מתארכות למטה ודרך התחתונים זה עושה כמעט רושם של איבר מין גברי , שמתי לב ששואלים הרבה על השפתיים הפנימיות(שגם הן טיפה בולטות החוצה אבל לא בצורה משמעותית)אבל מה ניתן לעשות לגביי החיצוניות,זה גם מפריע לי מעט בלבישת מכנסיים צמודים ובולט

שלום שני כעיקרון עיצוב מחדש של השפתיים הקטנות והקטנתן נעשה על ידי ניתוח מקומי מדויק פרטים על הבעייה והניתוח תמצאי באתר שלי DRKRISSI,COM בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן