תיקון תפרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/09/2011 | 00:12 | מאת: עדי

אני כ 3 וחצי חודשים לאחר לידה עם צניחה דרגה 1-2 וכאבים לא ברורים. שלום אני פונה אליך בייאוש רב..אתמול אמר לי הרופא שלי שלצערו ולצערי ייתכן שאצטרך לעבור ניתוח לתיקון התפרים, עד אז הוא נתן לי משחה עם סטרואידים כדי לטפל במקום המצולק והכואב. שאלותיי הן: א. כיצד ניתן לנתח את האיזור, מה עושים בניתוח כזה? כמה זמן מתאוששים? מה הסיכוי שזה לא יתאחה טוב שוב? ב. האם זה קרה בגלל הרופא שתפר? מה הסיבה להצטלקות. כואבת? ג. האם ייתכן שהמשחה תפתור את הבעייה? תודה רבה.. תודה...

שלום יש הרבה מאד סוגי בעיות בפתח הנרתיק מריקמת גרנולציה עד הצרויות הדבקויות ועוד בלי לבדוק אותך איני יכול לענות לשאלתך אלא אם תפרטי את הממצאים והאבחנות DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן