הקרנה לאזור המפשעות והדגדגן לאחר חתך חיץ ותפרים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/03/2024 | 09:52 | מאת: ב

האם הגיוני שאני חודש וכמה ימים לאחר לידה שכללה חתך חיץ, תפרים עקב צורך בוואקום, ויש לי אי נוחות סביב הדגדגן כמי התקשות כזאת לא נעימה ולחץ במפשעות,תחושה שזו הקרנה אולי מהחתך. הייתי אצל רופא נשים, אמר שהחתך לא התרפא עדיין ממש, ולתת לזה צ"אנס עוד שבועיים, שלוש ולטפל בשטיפות במים. אם התפרים נמסו ואם תפרו הדוק מדי, איך ניתן לדעת שהתחושות שאני מרגישה זה עקב תפירה הדוקה מדי, ומה ניתן לעשות במצב כזה????

שלום התפרים כעיקרון נמסים לחלוטין אחרי כחודש . יתכנו צלקות שגירמות לכך. זמן נוסף ועיסוי מקומי יכולים לעזור. אם לא חולף צגיץ להבדק ולאבחן

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן