כאבים לאחר לביופלסטיקה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/02/2024 | 15:35 | מאת: אלי

שלום, לפני כ-3 חודשים עברתי ניתוח לביופלסטיקה ויש לי כאבים חזקים במגע עם האיזור של השפתיים הפנימיות (ישיבה בבגדים צמודים, תחתונים שנוגעים באיזור,בזמן ספורט). חזרתי לרופאה שניתחה אותי והיא טענה כי הכאבים שלי נמצאים משני הצדדים באיזורי הצלקות והיא לא יודעת מה ניתן לעשות כי לא נחשפה למקרה כזה. האם המצב אמור להשתפר? מה אפשר לעשות? תודה

שלום הרופאה שלך שניתחה צריכה לבדוק ולתת לך תשובה מהיכן הכאב או להפנות לבירור מתאים

04/03/2024 | 13:16 | מאת: אלי

המנתחת לא נותנת לי תשובה. האם ניתן להגיע אליך לייעוץ? שמעת על מקרים כאלה?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן