מצבים שמאוד מטרידים אותי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/01/2024 | 12:20 | מאת: נועה

אני בת 60 ובמערכת יחסים חדשה. עד עכשיו זה לא הטריד אותי אולם כעת ברצוני לשאול. שפתי הפות החיצוניים ממש מכסים את הפנימיים והם יחסית עבים עד כדי כך שאני מתקשה להכניס אצבעות בגלל עובי השפתיים והצפיפות. במתן שתן אני פותחת עם האצבעות. אני חוששת שיהיו לי קשיים ואי נעימות בחדירה ומה הפתרון. בעיה שניה שמעל הפות יש לי בליטה יחסית גדולה ובולטת. ממה נגרם הדבר ומה הפתרון.

הבליטה מעל הפות ניקראת מונס פוביס ומורכבת משומן השפתיים החיצוניות העבות שמכסות גם לרוב מכילות בעיקר שומן לרוב המוחלט אין עם זה שום בעיה תפקודית אם כן הייתי מתיעץ עם פלסטיקאי - יתכן שאיבת שומן להחלטתו

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן