אני בת 22 ויש לי שפתיים חיצוניות מקומטות מאוד

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/09/2011 | 12:04 | מאת: ספיר

שלום דר' אני מגלחת את הפות מגיל 13 בערך על בסיס יומיומי. אני חושבת שכתוצאה מכך העור בשפתיים החיצוניות של הפות נהיה דק רפוי ומאוד מקומט עד שזה מגעיל אותי להסתכל עליו ואני גם נמנעת מקיום יחסי מין כי אני מתביישת מאוד. (היה לי חבר ונפרדנו כי הוא לא היה מוכן לא לעשות סקס תקופה ארוכה כול כך ואני ממש לא יודעת מה לעשות עם זה) . חברה שלי הציעה לי לעשות הזרקת מילוי ע"יי חומצה היאלרונית מה שמזריקים לפנים למילוי. האם זה אפשרי להזריק לפות את החומצה הזו ???...האם זה ישרוף לי???...אם זה יחליק את הקמטים באופן מוחלט וימלא את הנפח שלהם??? ואם אני יתחתן ויהרה אז בלידה זה יכול להיקרע או החומצה יכולה לזוז ממקום למקום???...אני פוחדת להתעסק עם המקום שם אבל גם לא יכולה להמשיך ככה בחיי ולא לקיים יחסי מין .הפות שלי נראה זוועה במיוחד ההידלדלות של העור בשפתיים החיצוניות מפריע לי וכול הקמטים האלה ...אני רוצה לציין שאני עדיין מגלחת כול יום. מה עושים איך ניתן לשנות את זה וכמה זמן החלמה???..והאם זה כואב???

את במצוקה והתשובה צריכה להיות מבוססת על בדיקה בואי להבדק

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן