2 פרוצדורות רפואיות בו זמנית ?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/09/2011 | 00:29 | מאת: יפעת

שלום ד"ר, נאמר לי כי עליי לקבוע תור להוצאת מס' שרירנים מהרחם - היסטרוסקופיה טיפולית. בנוסף יש לי בעיה אסתטית בשפתיים של הפות אחת תקינה יפה ונורמלית והשניה מוגדלת ולא פרופרציונאלית לא מהווה בעיה אך מציקה לי מבחינה אסתטית. רציתי לשאול : ממילא אני אעשה את ההיסטרוסקופיה הטיפולית ומימלא אני אורדם ואעבור את כל הפרוצדורה חשבתי לעצמי האם יש אפשרות לעבור כבר את 2 הפרוצדורות יחדיו בפעם אחת? האם יש בנמצא רופא שיכול לעשות את שתיהן ? ובקשר לבעיית השפתיים ,פחות איכפת לי מעיצוב השפה הגדולה יותר מגודלה זאת אומרת אשמח להקטינה לגודל שווה לשפה התקינה .. בתודה מראש על תשובתך

הוצאת שרירנים מהרחם יכולה להיות פעולה מורכבת לא פחות מהניתוח לשפתיים ולכן רצוי מנתח מומחה לכל תחום כעיקרון אני נגד לנתח סוגי ניתוחים שונים רק כדי לחסוך הרדמה או כסף כי פעמים רבות אני שומע על אי שביעות רצון או זיהום מאיזור לאיזור ענין של תפיסה זאת דעתי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן