צניחה אחורי בנרתיק עקב כריתת רחם.ותכיפוצ במתן שתן כואבים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/01/2024 | 22:05 | מאת: Marta

שלום אחרי 3 חודשים מניתוח כריתת רחם יש כאבים עזים .ודלקות חוזרות בדרכי השתן יש בליטה בפתח הנרתיק הלכתי לרופאים עד שקבלתי תשובה שיש לי צניחת קיר אחורי בנרתיק דרגה 2 וחוסר פרינאלי שלח אותי לבדיקת אורודינמיקה ועוד בדיקות וניתוח האם ישתמש ברשת כדי שיחזיק חזק הנרתיק ומה אחוזי הצלחה תודה רבה ונכונות לניתוח

שלום. זה היה אמור להיות מתוקן בניתוח הראשוני אך אולי לא היה אז. אם רק אחורי לא צריך רשת אבל אם משולב עם צניחה עליונה צריך לפרוסקופיה לרשת רדמית ואחורית

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן