טבליות וגיפם

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/08/2011 | 17:23 | מאת: דליה

לאחר ניתוח אורוגינקולוגי קיבלתי טבליות וגיפם. 1. לחץ הדם שלי הוא גבולי האם זה ישפיע עליו? 2. האם הטבליות גורמות לדכאון? 3. בבדקת ממוגרפיה נדרשתי לעשות אולטאסאונד כיון שרקמת השד "צפופה", האם השדיים מושפעים מהוגפם?

לרוב התשובה לכל השאלות היא לא אך אינדיבידואלית יתכנו תגובטת ספציפיות לאישה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן