האם יכול להיגרם נזק לעצבי רצפת האגן?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/06/2023 | 16:31 | מאת: לי

שלום ד"ר האם אוננות ידנית על הדגדגן (ללא מכשירים) שנמשכה המון זמן רצוף (שעות ברציפות)במשך יומיים רצופים יכול לגרום לנזק עצבי/גירוי עצבי תמידי לעצב ברצפת האגן ?

שלום רב איני מכיר ולא נתקלתי מעולם בנזק מאוננות רגילה (שלא כרוכה בפגיעה פיזית)

30/06/2023 | 14:53 | מאת: לי

תודה על התשובה אך אני רוצה לחדד את השאלה. ידוע לי שבעקרון אוננות לא גורמת לנזק פיזי. אך השאלה שלי היא האם במידה והאוננות נמשכה שעות רצופות ללא הפסקה, לא יכול להיגרם נזק עצבי או נזק אחר ברצפת האגן כתוצאה מהגירוי המוגבר? לאחר אוננות יש לי צורך למתן שתן. והשאלה האם לא יכול להיגרם צורך מוגבר למתן שתן קבוע וכרוני לאחר אוננות מרובה במשך שעות ברציפות?

ממש לא

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן