ניתוח פלסטיקה נרתיקית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/05/2023 | 17:19 | מאת: נירה

שלום הופניתי לניתוח פלסטיקה נרתיקית לשחזור אנטומיה תקינה עקב לידת וואקום ותפירה לא טובה שלאחריו. אציין שעברו 3 שנים. במה כרוך הניתוח? האם יש צורך לאחריו בהחלמה? אודה לתשובה

שלום. הניתוח כרוך בפתיחת האיזור שניזוק בהרדמה וחיבור מחדש של כל האנטומיה בצורה תקינה. ההחלמה כעיקרון תלויה בנירחבות הניתוח. נמשכתמכחודש. למעשה כמו חתך חייץ. את יכולה לראות באתר מידע על זה drkrissi.com

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן