שאלה דחופה-האם ייתכן?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/04/2023 | 16:38 | מאת: שואלת

שלום פרופ קריסי בת 30. לא קיימתי יחסי מין. אני סובלת שנים רבות מרצפת אגן היפרטונית. התסמינים שאני מרגישה כל השנים הם תחושת לחץ ברצפת האגן וצורך למתן שתן. לפני כשבועיים וחצי חוויתי אורגזמה חזקה מתוך שינה והתכווצות חזקה מאוד של שרירי הבטן ורצפת האגן. לאחר כשבוע וחצי ממקרה זה הופיע לי לחץ מטורף ברצפת האגן. האם יכול להיות שזאת הסיבה לתחושת הלחץ שהופיעה? כלומר ששרירי רצפת האגן נתפסו מאוד ולא השתחררו? מה יכול לעזור? בדיקות שתן ודם תקינות.

שלום בהחלט יתכן. טיפול פזיותרפי של רצפת אגן עם ביופידבק בעל יעילות גבוהה. יש גם טיפולים תרופתיים שמרפים שריר אך כמובן צריך נערכה פרונטלית לפני להגיע לסיבה לבעיה

30/06/2023 | 14:48 | מאת: לי

תודה על התשובה אך אני רוצה לחדד את השאלה. ידוע לי שבעקרון אוננות לא גורמת לנזק פיזי. אך השאלה שלי היא האם במידה והאוננות נמשכה שעות רצופות ללא הפסקה, לא יכול להיגרם נזק עצבי או נזק אחר ברצפת האגן כתוצאה מהגירוי המוגבר? לאחר אוננות יש לי צורך למתן שתן. והשאלה האם לא יכול להיגרם צורך מוגבר למתן שתן קבוע וכרוני לאחר אוננות מרובה במשך שעות ברציפות?

30/06/2023 | 15:19 | מאת: לי

סליחה כתבתי את השאלה במקום הלא נכון

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן