גוש תל מונד

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/07/2011 | 13:02 | מאת: כהן סיגל

שלום רב אני בת 44 אישה בריאה עוסקת בספורט ריצה רכיבת כביש ופילאטיס מכשירים לפני כ5 שנים עברתי ניתוח להוצאת שק הרחם ללא שחלות וחצוצרות .לאחרונה אני חשה בליטה כדורית בפתח הנרתיק חשוב לציין שדבר זה אינו מלווה בדליפת שתן בעקבות טיפול טוב שנעשה בניתוח הקודם האם יתכן ששוב מדובר בצניחה של הצוואר שאלה נוספת האם ניתן לבצע תיקון פולשני חוזר ? תודה מראש סיגל כהן

נשמע כצניחה חוזרת בוודאי שיש טיפול ניתוחי תלוי מה צונח, לעיתים צריך לשים רשת סינטטית להרמת האיבר שצנח הסתכלי למידע על צניחות באתר שלי DRKRISSI.COM דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן