שפתיים תחתונות חסרות פרופורציה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/07/2011 | 01:33 | מאת: אליה (20)

השפתיים התחתונות שלי חסרות פרופורציה ומאוד ארוכות מה שגם די מפריע לי במהלך יחסי המין וגם מבחינה אסתטית מפריע לי מאוד ומביש אותי ברמה שאני לא מסוגלת לשכב עם חבר שלי באור.. ארצה לדעת: 1.כמה עולה ניתוח ל"שיפוץ" המראה. 2.האם עלולים להיות סיבוכים בהמהלך ניתוח. תודה.

שלום מחירים - תתעניני אישית למנתח שאת בוחרת, הטווח רחב בהתאם לניתוח בקשר לסיבוכים - תמיד יתכנו בניתוחים, ולכן כדי למזער את הסיכון צריך לבחור מנתח מנוסה ליותר מידע - DRKRISSI.COM

08/08/2011 | 02:32 | מאת: יעלה

אני בטוחה שלחבר שלך אכפת, הוא מגורה. אל תתביישי מגופך. ואל תשווי את הפות שלך לאברי המין שמראים בפורנו, יש שם איברים מאד קטנים, ממש חסרי שפתיים. הבעיה שכל הדור שלך צופה בפורנו ומשווה את האיברים שלו לאיברים על המסך- מה שגורם לבנות לחשוב שהפות שלהם לא בסדר (למרות שחצי מהנשים עם שפתיים בשרניות) ולבנים לחשוב שהפין שלהם קטן (למרות שבגודל ממוצע).

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן