שאלה ליעוץ והכוונה במצב מסויים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

16/03/2023 | 08:54 | מאת: דורית

השפתיים החיצוניות אצלי סוגרות בצורה הרמטית על השפתיים הפנימיות כך כשאני לא רטובה בעלי מתקשה לחדור מכיוון שהשפתיים החיצוניות מתקפלות פנימה ומונעות חדירה חלקה ולכן צריכה אני למרוח ג'ל סיכוך. הבעיה שלפעמים ברגעים של חוסר שליטה החדירה נעשית ללא סיכוך וזה גורם לנפיחות ושיפשוף לא נעים בפות עד לידי כאב. גם איבר המין של בעלי משתפשף ויש לו כאבים ואפילו נפיחות של האיבר. שאלתי האם קיימת אפשרות לתיקון השפתיים החיצונית שיהיו פתוחות תמיד.

שלום יש צורך להשתמש בשמן סיכוך תיאורטית יש אפשרות לגרום לפתיחה של השפתים דרך ניתוח קיצור ומתיחה עור המפשעות משני צידי הפות אך איני מכיר התויה לכך - בכל מיקרה מי שיכול לתת לך מענה הוא פלסטיקאי שעושה מתיחות עור

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן