כאבים בדגדגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/07/2011 | 23:46 | מאת: עינב

כטטטטטטשלום אני סובלת מזה שנים רבות בכאבים בדגדגן, חוסר יכולת להגיע לסיפוק מיני על ידי אוננות, שלא לדבר על מגע מיני עם בן זוגי. מתוסכלת מאוד. בעבר נידבקתי מגבר באיזושהי מחלת מין, אבל הייתי צעירה ולא הלכתי לטיפול. חשבתי שזה יעבור לבד. סבלתי אז מאוד מגרד וכאב בדגדגן. כיום לא ממש כואב, אבל לא נעים ולא יכולה לסבול מגע ממושך באיזור. הייתי אצל מספר רופאי נשים שלא הצליחו לעזור לי / לא ממש הבינו אותי. האם מוכרת לך תופעה זו והאם יש לכך פתרון? תודה רבה ממני המתוסכלת.

הרבה נשים לא אוהבות מגע ישיר ממושך בדגדגן השאלה אם זה היה בעבר גם לפני הזיהום עדיף כמובן להגיע לבדיקה במקום שרבים נכשלו ולא לקבל תשובה רק על סמך הבעיה יתכן ומאלחש מקומי קל יעזור או טיפול אחר בברכה דר קריסי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן