ניתוח בשפתיים הפנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/03/2023 | 13:55 | מאת: לי

אני צריכה לעבור ניתוח בבית חולים עקב תפרים לא טובים ו""לשון" שבולטת מהנרתיק, כך הרופאה קראה לזה. זה מפריע לי ביחסי מין. היא גילתה גם רקטוצלה ואמרה שאפשר את קיר הנרתיק. מאז הלידה השנייה עכשיו, הנרתיק התרחב מאוד, גם פיזוטרפיה לא תרמה הרבה. הפיזוטרפיסטית לא אבחנה רקטוצלה, וכמה שאני מחזקת אומרת שאני עדיין "חלשה". א) האם טיפול ברקטוצלה קלה שיש לי יעזור ברוחב הנרתיק?? או שהיא צריכה לעשות את הניתוח להידוק, מה שהיא כנראה לא תעשה. ביקשתי ממנה גם להוריד שפה פנימית שמפריע לי ביחסי מין, כי יש אי סימטריה והיא נתפסת לי בפנים ומציקה בתחתונים. זה היא אמרה שלא מומלץ כי נוטע להזדהם ו"לא הייתה נוגעת". האם זה נכון או שפשוט כי זה משהו שהוא פלסטי היא לא רוצה להתעסק איתו? תודה רבה.

בהחלט ניתן לשלב את כל 3 הניתוחים יחד

19/03/2023 | 10:08 | מאת: לי

השאלה שלי היא אם ביצוע ניתוח לרקטוצלה ישנה גם את המבנה של הנרתיק? הניתוח הוא בבית חולים ציבורי, לא פרטי, הרופאה לא מבצעת ניתוח פלסטי, זה היא כבר הבהירה לי. השאלה אם תיקון רקטוצלה עצמו יתקן גם את רוחב הנרתיק, או שצריך לבצע את זה יזום והרוחב ישאר

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן