איזה ניתוח נחוץ?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/06/2011 | 17:21 | מאת: רננה

בבדיקת אורוגניקולוג בקופ"ח הוא איבחן צניחה של כיפת הנרתיק ודפנות הנרתיק ודליפת שתן במאמץ. אתה מבצע ניתוחים כאלה? באיזה שיטה? אתה מוציא את הרחם במקרה כזה?

אם יש רחם - אין צניחה של כיפת הנרתיק אלא של הרחם תלוי בהרבה גורמים - גיל וכו ניתן לשים רשתות להעלות הרחם או לכרות הרחם תלוי במיקרה מידע תמצאי באתר שלי DRKRISSI.COM בברכה דר קריסי

15/06/2011 | 14:21 | מאת: רננה

אני בת 54, הייתי מעדיפה להשאיר את הרחם אם זה אפשרי. ראיתי שהמלצת למישהי בפורום לפנות לדר' נוימן. האם יש הבדל בשיטות שבהם אתם מנתחים?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן