שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/05/2011 | 23:06 | מאת: אישה

אני מעוניינת לבצע ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות אך מאוד חוששת. לאחר הניתוח התחושה נשארת באזור כפי שהייתה לפני הניתוח??? הרי באזורים שהן יש צלקות בגוף מאבדים תחושה לא? גם שמה זה מה שקורה? לחוצה בטירוף מהמחשבה

שלום כל השפתיים היא רקמה שמרגישה (יש בה עצבים) הניתוח לא פוגע ברקמה הנותרת כמובן שרצוי לפנות למנתח מנוסה בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן