שפתיים קטנות (או שלא קטנות...)

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/05/2011 | 23:37 | מאת: ש.ר

היי. רציתי לדעת עד כמה נפוצה התופעה של שפתיים קטנות שהן ארוכות. אני סובלת מהעניין ותוהה אם זו תופעה שכיחה. אני מבוהלת מהמחשבה של בדיקה גינקוkוגית לאור המצב (ואני כבר בת 26...).

נפוץ מאד אם תעברי את מחסום הבושה תגיעי לדבר על זה ולהבדק ולל להבין אם כדאי ומה כדאי לעשות DRKRISSI.COM בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן