לאחר לביופלסטי -יעוץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/11/2022 | 01:52 | מאת: רעות

הי דוקטור אני אובדת עצות, אשמח מאד לתשובתך עשיתי לביופלסטי לקיצור שפה חיצונית לפני 3 חודשים. האזור מבחוץ עדיין רגיש לי. אין תפרים הכל נמס מזמן אבל יש תחושת אי נוחות במגע. האם טבעי? לכמה זמן? שאלה נוספת והכי חשובה על השפתיים יש סימני תפרים. לא ציפיתי לזה בכלל לפני הניתוח נאמר לי שחד משמעי התוצאה יוצאת יפה אבל סימני התפרים מחרידים בעיניי ומאד מאד מפריעים. מה ניתן לעשות לזה? תודה מראש

שלום יכולה להיות רגישות מקומית אחרי ניתוח, לרוב לא נמשך 3 חודשים סימני התפרים נשארים זמן רב כ 6-12 חודשים ומטשטשים מעט אך נשארים. ממליץ לדבר עם מי שניתח אותך

03/12/2023 | 22:09 | מאת: גם לי זה קרה מוזמנת לדבר איתי 0584949743

תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן