צריבה וכאבים בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/11/2022 | 16:13 | מאת: יפית

שלום דוקטור, אני כותבת מתוך ייאוש. אני בת 29, מקיימת יחסים, אמצעי מניעה קונדום, בריאה. כבר מעל שנה יש לי כאבים באים ונעלמים בפתח הנרתיק שמתבטאים בתחושת צריבה, כאב במתן שתן, מרגיש כמו דלקת בשתן שחולף לאחר מספר שעות. הכאב מגיע פתאום באמצע היום/ערב ונעלם, זה קורה כמה פעמים בשבוע. זה לא דלקת בשתן, עשיתי בדיקות שתן ולצערי לקחתי הרבה אנטיביוטיקות וזריקת אנטיביוטיקה. הלכתי עד כו לשלושה פרופסורים (שאיכזבו אותי) שאיבחנו אותי בדברים שונים כמו: כאב עיצבי, כיווץ יתר של ריצפת האגן. עשיתי אולטרסואנד מערכת השתן וכליות, לקחתי משחות, כדורים, הייתי אצל פיזיותרפיסטית ריצפת האגן ואין שינוי. בנוסף כשאני בחוץ אני לא מצליחה להחזיק שתן, מתחיל לחץ בפתח הנרתיק ואני חייבת להתרוקן אני מרגישה מיואשת, סובלת מאוד ואיני יודעת לאן לפנות, אשמח לעזרה.

שלום יש מספר מומחים מתחום הגינקולוגיה שעוסקים בתחום זה. לא רבים. כדאי להגיע אליהם. (זה לא התחום שלי) בנושא התכיפות בשתןן יש מירפאות אורולוגיות עם תת תחום של נוירו-אורולוגיה , כגדאי לפנות אליהם

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן