איבוד תחושה לביופלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/10/2022 | 16:24 | מאת: ליה

שלום. לפני מספר שנים עברתי לביופלסטי, כולל באזור הדגדגן. מאז אין לי תחושה בדגדגן בכלל ואני לא מצליחה ליהנות ביחסים. אשמח לדעת מה ניתן לעשות? הרופא שעשה לי לא היה מוכן לשמוע על זה כבר אז

שלום כעיקרון את צריכה להבדק. כדאי לבדוק רמת טסטוסטרון בדם. השאלה אם נגעו באיזור הדגדגן עצמו בניתוח כי אם לא נגעו לא ניראה מנסיוני הרב קשר. מה היה לפני ?

27/10/2022 | 11:05 | מאת: ליה

הכל היה רגיל לפני. לא הייתה שום בעיית תחושה. לצערי בניתוח כן נגעו בעור מסביב לדגדגן. השאלה מה ניתן לעשות? אני אובדת עצות

08/11/2022 | 11:01 | מאת: ליה

אשמח להתייחסות בבקשה בהמשך לתגובה ששלחתי לשאלתך

25/03/2023 | 14:30 | מאת: דר

בבקשה תתקשרי אלי. גם אני עברתי ניתוח לביופלסטי שגורם לאובדן ההנאה המינית 0584949743

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן