שאלה דחופה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/10/2022 | 02:49 | מאת: שיר

הי דוקטור אני חודשיים לאחר הקטנת שפתיים פנימיות. הפות לא נראה פות יש סימני תפרים בכל מקום. כמו החיה הזו עם ההמון רגליים כך השפתיים נראות כמו חוליות מחוברות.כמובן גם רגישות מאד ואין מגע נעים. והאזור של הדגדגן נפוח בחוץ כמו הראש של החיה קיצר מזעזע. השפתיים גם מתנפחות ממש אין בזה שום דבר טבעי. האם זה חלק מההחלמה וזה עובר או שמחרטטים עלינו וזה ניתוח מכער ברמות.

כעיקרון התיאור שלך חורג מהחלמה רגילה. פני לרופא שניתוח אותך לבדיקה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן