קיום יחסי מין אחרי ניתוח הצרת נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/10/2022 | 23:56 | מאת: חיה

אני ששה חודשים אחרי ניתוח הצרת נרתיק , ורק לפני חודש ניסיתי לקיים יחסי מין עם חומר סיכוך פעם ראשונה זה נורא כואב, חזרתי לבדיקה אין שום בעייה לפי טענת הרופא. אתמול גם ניסיתי פעם שנייה אני לא מצליחה להימשך, גם יש קולות של אויר יוצאים מהנרתיק ואחר כך נעלמו. למה זה קורה? האם זה סיבוך או צריך להמתין ולנסות

יתכנו צלקות בנרתיק או סגירת יתר. לייזר וגינלי מונה ליזה יכול לפתור הבעיה למידע krissiclinic.com

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן