לביופלסטי שבוע 3, ריח מוזר וגרד למרות טיפול באגיסטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/08/2022 | 16:03 | מאת: ד

שלום, עברתי ניתוח לביופלסטי לפני 3 שבועות ומספר ימים. בשבוע 2 התחילו אצלי פטריית נרתיק כתוצאה מנטילת אנטיביוטיקה (טופל ע׳׳י אגיסטן טבליות). כעת אני בשבוע 3 ו3 ימים, חלק מהתפרים נפלו או התמוססו, ההפרשות שהיו נעלמו ברובם, אבל ישנו ריח לא נעים שאני מריחה אפילו בישיבה. התפרים נראים בסדר לדעתי, ישנו גרד מהתפרים אבל אינני מבינה מה פשר הריח. לא יכולה להגדיר אותו כריח של שמרים/דג אלא פשוט ריח לא טוב.

03/12/2023 | 22:11 | מאת: וואאיי זה ממש מוכר לי. דברי איתי 0584949732

ממש תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן