ניתוח הקטנת שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/04/2011 | 16:05 | מאת: רונית

רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין שיטת המשולש ובין השיטה שלך. באיזו שיטה מורידים יותר עור ? מה ההבדל בין 2 הטכניקות? שאלה נוספת : אני כרגע נמצאת בסדרת טיפולי לייזר להסרת שיער באזור המפשעה האם זה יכול להפריע במידה ואחליט לעבור ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות? תודה רבה

השיטה תלויה במבנה השפה. אני מנוסה בהרבה יותר משתי השיטות האלה המשולש טוב למקרים ספציפים של אוזן בולטת אבל מתקשה לשחזר אנטומיה מורכבת יותר

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן