לאחר לביופלסטי... פליז עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/08/2022 | 22:26 | מאת: רוני

הי עברתי לביופלסטי לפני יומיים. בהתחלה החשיבה היתה לחתוך חתך חיץ אך בסוף לדברי הרופא נאלץ לחתוך ישר... כעת כל האזור נפוח ואדום לא רואה צורה בכלל ולאורך על השפה יש תפרים חיצוניים. מה הסיכוי שמצב כזה יגיע מתישהו למראה אסתטי? אני ממש בלחץ תמיד לאחר הניתוח הכל נפוח ומעוות והשיפור אחכ או שיש לי ממה להיבהל? אשמח לשמוע מהרופא וממי שעברה כי תכלס כל המהות של הניתוח עבורי הייתה אסתטית ולכן לחוצה כל כך מהמראה המכוער הזה

24/08/2022 | 20:25 | מאת: אנונימית

הי רוני יש סיכוי לדבר איתך במייל או משו? אני גם מתלבטת אם לעבור את הניתוח הזה

24/08/2022 | 20:31 | מאת: רוני

הי אני עוד בהתאוששות עבר 5 ימים אז ספק כמה אוכל לחוות דעה כרגע... עדין נפוחה ומקווה ממש לתוצאה תקינה ובהמשך מקווה שאוכל לייעץ לך בחיוב....

שלום מיד אחרי ניתוח צפויים תפרים דימומים ונפיחות לעיתים יש המטומות וזיהום אך אני מאמין שהלכת לרופא שינתח אותך כדי שיבדוק כעיקרון בלביופלסטי ההחלמה מתחילה רק אחרי ירידת התפרים שזה כ 3 שבועות עד 4 שבועות מהניתוח את התוצאה הסופית אורים רק אחרי מספר חודשים מידע נוסף על לביופלסטי באתר שלי

ראי תגובה

שלום יש הרבה מידע גם באינטרנט אך כמובן שתמיד עדיף לשמוע ממישהיא שחוותה את הניתוח וההחלמה

11/10/2022 | 21:31 | מאת: מימי

היי רוני, אפשר בבקשה לקבל את חוות דעתך?אצל מי מותחת והאם את ממליצה על ניתוח והמנתח?

25/03/2023 | 14:31 | מאת: דר

דברי איתי 0584949743 עברתי את הניתוח הלביופלסטי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן