ניתוח הקטנת שפה חיצונית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/08/2022 | 22:32 | מאת: שרון

כמה זמן התפרים נמסים ? האם זה הגיוני שהם מפריעים ? ותוך כמה זמן אפשר לראות את הצורה ?

20/08/2022 | 22:28 | מאת: רוני

כמה זמן את אחרי?

תלוי במנתח התפרים שאני שם נמסים אחרי 3 שבועות הם מעט מעקצצים ודוקרים עד שיורדים

מידע על החתך והתפרים באתר שלי הנל יש תפרים שניקראים מונוקריל והם נשארים כ 6 שבועות

נמסים כ 3 שבועות (בתפרים שאני משתמש) סמנים נשארים חודשים צורה סופית אחרי 3-6 חודשים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן