בעיה בתפרים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/08/2022 | 18:42 | מאת: תמי

שלום, ילדתי לפני כמה ימים ותפרו. חלק מעור נראה שלא חובר ונותר משוחרר כחתיכת עור עודף. התפרים עדיין לא נמסו, האם ניתן לתקן לפני שזה יתאחה לגמרי?

שלום כעיקרון אין לתקן אחרי התיקון הראשוני עד החלמה מלאה כי לרוב זה לא יצליח ואפילו יכול להזדהם ולהפתח תמיד כדאי להמתין לתוצאה הסופית הרקמה תבריא ואז לנתח ראי מידע נוסף על ריפוי חיתוך חיץ באתר שלי הנל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן