צלקת בפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/04/2011 | 10:08 | מאת: התר

לד"ר שלום, לפני כמה חודשים אבחנו אצלי קונדילומה, המליצו לי על משחת אלדרה שגרמה לכוויות והשאירה צלקות... אני לא יודעת אם הן אמורות לעבור לגמרי, אבל אבל גם טיפול בלייזר שהשאיר לי צלקת ממש בכניסה לנרתיק... מאז עברתי טיפול אצל רופא אחר עדין יותר, וכל פעם שאני בודקת את האזור אני רואה את הצלקת הזו ומתבאסת מאוד... זה ממש בצורת עיגול ויש לזה צבע בהיר יותר מהעור, זה ממש מדכא אותי. האם יש משהו לעשות עם זה?

קרוב לודאי שזה קשור לריפוי העור שלך שהוא עדין כל פעולה כירורגית תסתים בצלקת אחרת, עדיף לתת זמן להחלים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן