שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/03/2011 | 21:00 | מאת: אורית

שלום, לפני כ-5' שנים עברתי שאיבת שומן באזור "גבעת ונוס" עקב ירידה גדולה במשקל וכתוצאה מכך נשארה "כרית שומן" שהפריעה לי אסטטית. הבעיה היא שלדעתי האזור עדיין שמן מידי, מה שמונע ממני ללכת עם בגד ים או בגדים צמודים,כשחזרתי למנתח שניתח אותי הוא הסביר שחושש לשאוב שוב כיוון שמדובר באזור רגיש ביותר והוא חושש לפגוע באיברים פנימיים שם. שאלתי היא היכן ניתן לעבור ניתוח עיצוב איזור זה בארץ?

רוב המנתחים אינם מבצעים שאיבה באיזור עקב חשש מסיבוכים במקום תבקשי ממי שניתח אותך שיפנה למישהו שמבצע זאת

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן