בליטה משמעותית בעצם החיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/05/2022 | 22:43 | מאת: נועה

שלום, פרופ'. יש לי עצם חיק מאוד מאוד בולטת. מקשה עליי את חיי (אפילו פעולה פשוטה של שטיפת כלים, היא בגדר סיוט כי יש לחץ על העצם). בנוסף, האזור מלא בשומן. אני בעלת מבנה יחסית רזה, אבל תמיד האזור היה מאוד בולט, גם בגלל הבסיס, העצם. וגם בגלל השומן (בהריונות וכד'). ואם לא די בכך, השפתיים הפנימיות מאוד ארוכות ומידלדלות. והשפתיים החיצוניות, שבצעירותי היו נפוחות, היום מרוקנות ובעלות המון עור עודף. כמה ניתוחים או טיפולים עליי לשלב והאם ניתן במעמד ניתוח אחד לטפל בהכל? תודה

שלום בעיה מורכבת מכמה אספקטים דורשת ראשית יעוץ מומחה פלסטיקה להתאמת ציפיות

13/05/2022 | 09:44 | מאת: נועה

תודה על המענה. כיצד ניתן ליצור קשר לקביעת תור לייעוץ?

בעיה מורכבת מכמה אספקטים דורשת ראשית יעוץ מומחה פלסטיקה להתאמת ציפיות

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן