תפר לא נמס אחרי ניתוח הצרת נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/04/2022 | 23:48 | מאת: לטו

אני אחרי חודש מניתוח לביופלסטי והצרת נרתיק יש לי כאבים בפתח הנרתיק, לאחר ביקורת התברר שיש תפר עדיין לא נמס באיזור, האם זה סיבוך?

יש תפרים שנמסים רק אחרי 3 ח לכן שאלי המנתח שלח איזה תפר השתמש לעיתים מדובר על הדבקויות נרתיקיות שצריך לפתוח או לרפא א בלייזר וגינלי למידע DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן