בת 40. בליטות על שפתיים חיצוניות של הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/04/2022 | 20:44 | מאת: שירה

שלום, גיליתי לאחרונה שיש לי כמה בליטות על שפתי הפות החיצוניות. אחת גדולה וגם מציקה כואבת ובצבע שחור, כמו שומה אבל מרגישה כאילו כמו בלון קטן, נפוחה ומלאה דם. יש עוד שתיים קטנות שנראות דומה אך בהירות הרבה יותר. לפני כשנה נחתכתי בגילוח באותו המיקום, יתכן וזה משהו סרטני/גידולי או תוצאה של הצטברות דם שהתנפחה אחרי החתך? תור לרופאת עור ומין יתפנה רק עוד שלושה חודשים.תודה

שלום לרוב מדובר בהמנגיומות כלי דם באיזור אולם יתכנו גם גידולים שונים וציסטות ואף ממאירויות. לכן צריך לקבוע בהקדם לרופא נשים שיבדוק הממצאים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן