בעיה חמורה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/02/2011 | 21:43 | מאת: מישהי

לאחרונה יש לי המון פיפי גם אחרי שאני עושה יש לי עוד. אחרי שהתחילו לי כאבים באיזור הדגדגן הסתכלתי במראה וראיתי שבדגדגן שלי יש חור וממנו יוצא לי הפיפי!!!! הפיפי כלל אינו יוצא מאיפה שאמור לצאת. מה קוקרה לי ולמה ואיך מטפלים בבעיה?

פונים לרופא נשים אם את רוצה לראות את האנטומיה של האיזור (אולי הכל תקין) הסתכלי באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן