שפתיים בולטות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/02/2011 | 18:33 | מאת: דפנה

שלום ד"ר, תמיד היו לי שפתיים בולטות, לפחות ממה שאני זוכרת רציתי לדעת כמה דברים, 1. ממה זה נגרם ? 2. יש אפשרות שאטפל בבעיה בדרך ניתוח רפואי ולא כאסתטי? משום שבעיה זו גורמת לי להמון בעיות אחרות כגון דלקות חוזרות ונשנות, פטריות ואף חתכים 3. אני גם מאוד מתביישת לדבר על זה עם רופא הנשים כיוון שמעולם לא דיברתי לפני כן על הבעיה עם אף אחד. אני מגיעה אליו והמילים פשוט לא יוצאות.. אולי אם אדע יותר על כך תרגע גם הבושה הנוראית הזו. אשמח אם תפנה אותי למקומות בהם אוכל לקבל מידע גדול יותר. תודה רבה !

19/02/2011 | 17:45 | מאת: פנינה

פני לטלפון 0523670383 הם מומחים בבעיה הזו

הכנסי לאתר שלי למידע מלא

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן