התנפחות הדגדגן והשפתיים הפנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/12/2010 | 03:41 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 26. לא עברתי לידות. לאחרונה התנפח לי משום מה הדגדגן, והשפתיים הפנימיות התנפחו והתארכו (אולי כתוצאה מכך). אני חשבתי שזה קרה משום שבמהלך אוננות, משכתי את השפתיים הפנימיות אולי קצת חזק, ואז הרגשתי שהן התארכו. הגניקולוג הסביר לי, שייתכן וזה קרה מעלייה בהורמונים הגבריים בגופי. מה זה אומר? האם ייתכן שינוי צורה כלשהו בדגדגן או בשפתיים הפנימיות עקב משיכה חזקה? אילו סיבות נוספות קיימות להתנפחות הדגדגן והשפתיים הפנימיות או לשינוי כלשהו בצורתם? תודה רבה.

ד

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן