התנפחות הדגדגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/12/2010 | 03:21 | מאת: מיכל

לאחרונה התנפח לי משום מה הדגדגן, והשפתיים הפנימיות התנפחו והתארכו (אולי כתוצאה מכך). הגניקולוג הסביר לי שייתכן וזה קרה מעלייה בהורמונים הגבריים בגופי. מה זה אומר? האם ישנן סיבות או גורמים נוספים להתנפחות הדגדגן והשפתיים הפנימיות או לשינוי בצורתם? תודה רבה.

צריך לבדוק פיזית כולל בדיקות הורמונליות גם לטסטוסטרון וסונר לשחלות לראות שתקינות דר קריסי

31/12/2010 | 13:45 | מאת: מיכל

בהמשך לשאלתי בנוגע להגדלה או התנפחות של השפתיים הפנימיות והדגדגן, במידה וזה אכן קשור להורמונים וכד', האם האיברים הללו יחזרו אי פעם לצורתם הקודמת? תודה רבה.

08/07/2013 | 04:01 | מאת: שני

מיכל קרה לי את אותו הדבר , אשמח לדבר איתך ולקבל תשובה מה זה בעצם מה שקרה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן