ניתוח שפתי פות........

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/07/2021 | 20:19 | מאת: אנונימית

אני בתיסבוכים עם עצמי.. עוד לא נתקלתי בתמונות בגוגל עם מבנה פות כמו שלי השפתי פות הפניימים אצלי בחוץ . זה נראה כל כך מוזר ולא אסטטי .. במיוחד שאני נראת בחורה מאוד עדינה וקטנה . אני לא יודעת אם רק ניתוח של השפתיים יעזור במקרה הזה כי גם הדגדגן נפוח ורחב.. מה אפשר לעשות? ללמוד לקבל את עצמי כמו שאני? די קשה לי

אם גינקולוג לא מוצא בעיה לדעתי כדאי יעוץ סקסולוגית

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן