ריח רע

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/12/2010 | 00:50 | מאת: רעות

מהנרתיק או שלא? איך ניתן לדעת? כבר תקופה שאני מסתובבת לעיתים עם ריח רע מלמטה ריח חזק ולא נעים שעובר גם את הבגדים. כך שאני מתקרבת אני יכולה להריח את הריח החזק גם דרך ג'ינס. האם זה יכול להיות הזעה רק? אם כן מה ניתן לעשות עם זה? ואם לא? שמעתי על נורמפלור..האם זה באמת עוזר? איך משתמשים בה? הבנתי שאלו טבליות שמחדירים? לא ממש הבנתי איך? כמו טמפון? איך זה נראה? זה מתפרק בגוף? תודה

לרוב אלה חיידקים אנארובים של הנרתיק והטיפול בנירות דלצין 3 לילות - פני לרופא נשים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן