שאלה על מבנה מוזר בעיני

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/06/2021 | 14:50 | מאת: סודי

שלום, השפתיים הפנימיות שלי בולטות החוצה בצורה שאינה נאה בעיני, כמו שני משולשים באורך של רבע אצבע נגיד, ורפוי כזה כמו עור של זקנים שהתדלדל, כשהייתי צעירה יותר בכלל לא ראו אותם הם היו בפנים ואפילו לא ידעתי על קיומם. (אני בת 33 כיום). האם זה קשור לקיום תדיר של יחסי מין שהם יצאו ככה והתדלדלו החוצה? האם יש פתרונות שאינם ניתוחיים? אני לא יודעת אם זה נורמאלי איך שהן נראות ביחס לנשים אחרות.זה אמור לצאת החוצה מעבר לשפתיים הפנימיות ככה?

01/06/2021 | 14:55 | מאת: סודי

בין רבע אצבע לשליש אצבע האורך.

שלום טבעי ששפתים קטנות בולטות מעט אך כניראה מתיאורך זה מוגזם אסימטרי ומפריע לך ניתוח הוא הדרך היחידה מנסיוני להקטין אותם למצב המצופה לא קשור ליחסי מין מידה נוסף באתר drkrissi.com

מידה נוסף באתר drkrissi.com

כעיקרון מהלידות והגיל, ניתוח לביופלסטי להקטנת השפתיים מידע DRKRISSI.COM אין טיפול לא ניתוחי בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן