שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/12/2010 | 10:33 | מאת: א.א

שלום ד"ר קריסי!עברתי אצלכם ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות לפני כ 4 שנים.הניתוח יפה ומוצלח! עכשיו אני בשבוע 14 להריון והמצב השתנה קצת. לפני כמה שבועות השפתיים הפנימיות התנפחו לי באיזור דגדגן ונהיו שמנות כאלה באיזור למעלה! ד"ר!האם זה יעבור אחרי לידה?ואם התופעה מוכרת לך? תודה

בשפתיים ומתחתם יש כלי דם שגדושים בזמם ההריון וכחודשיים מהלידה - לכן משתנה ולרוב חוזר למצב הרגיל תלדי בשקט ואחכ תבואי לביקורת תודה על המחמאה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן