לאחר ניתוח לביופלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/03/2021 | 19:15 | מאת: עדי

ד״ר שלום, אני כמעט שלושה חודשים לאחר הניתוח הסרתי עור עודף מהשפה הפנימית והתוצאה הייתה נהדרת, קיימתי יחסים לפני כשבועיים ועכשיו אני רואה שהשפה קצת יותר גדולה ממה שהייתה אחרי הניתוח אני חוששת שהרסתי את התוצאה האם יכול להיות שמדובר בנפיחות כתוצאה מהיחסים וזה יחזור לקדמותו? או שאכן גרמתי לנזק והשפה נמתחה כתוצאה מהיחסים?

שלום אני כמנתח וגינלי מנוסה מאד בניתוחים אלו לא ראיתי תופעה של גדילה כזאת. ממליץ להגיע למנתח שלך שיבדוק ויראה מה ניתן לעשות.

20/08/2022 | 22:30 | מאת: רוני

הי לאחר כמה זמן מהניתוח הגעת לתוצאה נהדרת?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן